Oppustelig fodboldbane

​Oppustelig fodboldbane

Pris: 1.500,- pr. dag

Få tonsvis af sjov med en oppustelig fodboldbane fra lejnemt.dk Perfekt til festen hvor der er fodbold-glade folk indviteret. Fodboldbanen er desuden meget brugt til fodboldklubbens sæsonstart eller sæsonafslutning, hvor der lige skal lidt ekstra sjov på programmet.

Fakta om fodboldbane

Oppustelig fodboldbane

UDEN bund

Denne bane er også 12 meter lang og 6 meter bred. Den har et mål i hver sin ende, som hænger sammen med resten af fodboldbanen. Denne fodboldbane har IKKE fast bund! Den kan bruges på alle typer underlag, dog ikke på grus. På denne bane må man gerne spille i sko.

​Vores fodboldbaner er hurtige og nemme at sætte op

​Rul banen ud – fold ud og sæt pumpen til strøm! – Det er det!

Den store pumpe, som bruger alm. strøm (230V) pumper banen op på bare 3 minutter.

​En fodboldbane er velegnet til både børn, unge og voksne, og giver mange timers sjov for alle!

​Man kan selvfølgelig selv afgøre hvor mange der skal være på banen ad gangen. Vi råder til at lave hold af 3-4 mand pr. hold.

Det er vigtigt at der ikke bruges andre fodbolde end de skumbolde eller plastik TV-bolde, da banen og målene kan tage skade af andre bold-typer. Der medfølger én bold.

Opsætning og nedtagning

​Fodboldbanen er nem at sætte op og relativ nem at pakke sammen. Det er en god ide at være min. 2 personer. Banen vejer ca. 100 kg. og transporteres bedst på en god sækkevogn. Skal banen bruges på andet end græs eller i sportshal, skal banen opsættes på en presenning. Fodboldbanen spredes ud og herefter monteres og startes pumpen, og banen pustes op. Nu er I klar til at spille…

Ved nedtagning gør lynlåse i siderne det ekstremt let at pakke sammen. Den er helt flad på bare 5 min., hvorefter de nemt kan foldes og til slut rulles sammen.

Det tager i alt ca. 10 min at sætte banen op og ca. 20 min. at pakke den sammen.

​Du kan vælge selv at sætte banen op ELLER få Lejnemt.dk til at gøre det.

Vær opmærksom på, at det skal gøres ordentligt!

Kommer banen retur fugtig, våd eller dårligt pakket og/eller dårlig rullet sammen, så opkræves der betaling for tørring og/eller ompakning. – Så sørg for at gøre det ordentlig og rigtigt INDEN i afleverer!

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.