Sport/Action

Super sjov Fodboldbane fra Lejnemt.dk

Vi har fodboldbaner i to størrelser:

Den ene fodboldbane måler 12 x 6 meter og er 2 meter høj ved målene.
Den anden måler 15 x 8 meter og er 2 meter høj ved målene.
Lejnemt.dk`s fodboldbane er perfekt til sports ugen . firmafesten eller hvilken som helst anden fest hvor der er nogen der gerne vil røre sig lidt.
Banen leveres med 2 stk. bolde​

​Pris for 12 x 6 meter: 1500,- pr. dag.
Pris for 15 x 8 meter: 1800,- pr. dag.

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Paintball Arena, Prøv Lejnemt.dk`s super fede Paintball Arena

Har du hørt fede historier fra vennerne som har været ude og skyde paintball og kunne du godt tænke dig at prøve det?

Nu har du muligheden.Lejnemt.dk fået en Paintball Arena som giver dig mulighed for at få adrenalinen op og køre når du skyder løs. Du skyder med kugler, hvor der er maling i, som splatter, når du rammer de forskellige udfordringer.Arenaen er lavet således at du har mulighed for at skifte bagvæggen ud med det tema som du ønsker, om det er western tema eller noget helt andet bestemmer i helt selv. Med denne her aktivitet er der sikret store grin og masser af adrenalin i mange timer.Prisen er for 4 timers leje med bemanding​

Pris: 8400,- pr. dag.

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Fald-i-vand maskine

Med Lejnemt.dk’s fald i vand maskine har du muligheden for at sende dine venner en tur i baljen

Lejnemt.dk`s fald i vand maskine , er perfekt til skole eller byfesten hvor der skal samles lidt penge ind til lejerskolen eller bare som et sjovt indslag til alle andre fester.

Pris: 2500,- pr. dag

  • Karret er på 1000 l. vand.
  • Bruger ikke strøm
  • Skal altid holdes under opsyn

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Bungee Run

Går det fremad eller baglæns for dig?

​Hvem når længst og vinder, og hvem vælter bare bagover? De 2 deltager får hver spændt en elastik fast om livet, og så er det bare derudaf. En rigtig god og spændende konkurrence til enhver fest. Her konkurrerer 2 af gangen, men hele holdet skal op, og intet er afgjort før til allersidst. Et helt sikkert hit når man er mange samlet – så har alle noget sjovt at kigge på, og ja flere af jer bliver helt sikkert til grin…

​Plads krav: Bungee Run er 12 meter lang gange 3,5 meter bred, og 2,4 meter høj. Den leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 15 minutter at klargøre det hele. Bungee Run placeres bedst på græs, men kan også stå på asfalt og andre hårde underlag. Hvis dette er tilfældet kan vi tage presenningsunderlag og faldepuder med.

Pris: 3490,- pr. dag.

​Vi leverer også overalt på Sjælland og København

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

​Elastikkamp

Der er kun en vej, og det er ligeud!

Elastikkampen – ikke for tøsedrenge og folk der ikke kan klare at tabe. Alle kneb gælder i krig og elastikkamp.

Der er kun en vej, og det er ligeud. Elastikkampen er næsten som Bungee Run, men her i Elastikkampen kæmper i mod hinandens kræfter, eller mangel på samme.

Måske ser det nemt ud, men så hop i elastikken og giv det et forsøg, hvor det er meget sværere end det ser ud til! Supersjovt og meget intenst, men vigtigst af alt, det er hylende morsomt for publikum at se på.

Pris: 3490,- pr. dag

Vi leverer også overalt på Sjælland og København

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Mega bordfodbold / Menneske bordfodbold

​Mega bordfodbold eller som nogen også kalder det “menneske bordfodbold” er en super sjov aktivitet hvis man er mange alt fra børn til unge og voksne kan spille menneske bordfodbold.

Der kan være max 5 deltager på hvert hold.

Menneske bordfodbold er vanskelig at stille op og kræver min 1 hjælpere. Hele mega bordfodbold banen måler 14 gange 7 meter og bliver pustet op på få minutter.

Pris: 5500,- pr. dag.

Vi leverer også overalt på Sjælland og København

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Firkamp

Tør du, eller er du en kylling?

Hvem falder først – eller hårdest…Gæt selv hvem der vinder – hvem vælter sidst?

Her er det alle mod alle, eller 2 mod 2, i bestemmer.

En rigtig spændende konkurrence til enhver fest, og man får helt sikkert rørt sig godt. En sjov aktivitet hvor rigtig mange kan nå at lege – og der er helt sikkert et par drenge der får brugt alle deres kræfter og får udfordret deres balance evne.

Firkamp leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 15 minutter at klargøre det hele.

Firkamp placeres bedst på græs, men kan også stå på asfalt og andre hårde underlag. Hvis dette er tilfældet kan vi tage presenningsunderlag og faldepuder med.

Pris: 2490,- pr. dag.

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Gladiatorkamp

Gladiatorkamp – Slå til Søren – eller hvad din modstander nu må hedde

Gladiator slagpladsen er – ligesom vore rodeotyr – en forlystelse, der sætter gang i arm-, ben- og lattermuskler. Så lej vore Gladiator udstyr og slå til Søren – og hvad alle dine andre modstandere ellers må hedde.

Spillet fungerer sådan, at deltagerne står på en oppustelig madras, hvorfra de forsøger at skubbe hinanden ned – ved hjælp af polstrede lanser (rør med puder). En konkurrence alle vil leve sig ind i for fuld kraft.

Gladiator kamp er 5 gange 5 meter lang og bred, og 1 meter høj. Leveres med blæser og kabelrulle, og i kan være op til 2 personer på den af gangen under kamp, men den kan også bruges som hoppepude hvor i sagtens kan være 15 – 20 personer. Det tager 2 personer 15 minutter at klargøre det hele.

Pris: 2490,- pr. dag

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Fodboldmål

Straffesparks konkurrence, er du klar?

Fodbold er kendt i hele verden og vi er helt sikre på at du også ved hvad fodbold går ud på, nemlig at score mål og have det sjovt. Det ser måske let ud, men der er nogle udfordringer gemt. Det gælder nemlig ikke kun om at ramme målet, men de huller som bagvæggen gemmer på.
Du behøver ikke at have en masse teknik for at kunne være med, men hvis du skal vinde over din modstander, gælder det om at kunne sigte og skyde bolden i mål! Lej mig hos Lejnemt.dk

Fodboldmålet kan bruges af alle, men er især populær hos det yngre publikum. Det er ikke kun sjovt at være, men også sjovt at være publikum til denne aktivitet, da mulighederne for konkurrence med egne regler omkring point osv. ligger lige til højrebenet og kan sikre underholdning i mange timer.
Fodboldbanen er 3 gange 3 meter lang og bred, og 1,80 meter høj. Den leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 10 minutter at klargøre det hele.

Pris: 1590,- pr. dag.

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Stødarmbånd

Er i klar til at komme i stødet?

Måske kender i stødbåndene fra tv programmer som f.eks. Breinholt & Venner, hvor Breinholt og en ven skal forsøge at lave mad mens der er 2 der har fået lov til at give dem stød samtidig? Måske har i aldrig hørt om det før? Uanset hvad, så har i nu muligheden for selv at prøve det.

I kan ved hjælp af fjernbetjening aktivere stødene. De kan styres separat på en skala fra 1 til 100, hvor 1 næsten ikke kan mærkes, og 100 giver en ordentlig stød.

Stød volleyball, stød stikbold, stød stafet, mulighederne er store og det er kun jeres fantasi der sætter grænser for hvad stødbåndene kan bruges til. Så måske jeres hovedperson på jeres polterabend skal have et lille chok eller to? Måske fodboldkampen trænger til lidt ekstra spænding?

​Pris: 200,- pr. dag.

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Snowboard og surfboard

Nu behøver du ikke tage på ferie for at komme ud og surfe eller stå på snowboard.

Du har nu mulighed for at stå på snowboard eller tage en tur på surfbrættet lige hvor du har lyst, om det så er i baghaven eller nede i byen til det lokale marked, det er helt op til dig selv.

Vi garantere at med en et snow / surfboard fra lejnemt.dk har du det perfekte indslag til jeres næste fest.

Hvis du har lyst til at udfordre enten dig selv eller dine modstanderne i balance og samtidig få trænet lattermusklerne, så er Rodeo Snowboard & Surfing en klar anbefaling.

Kan opstilles både inde og ude.

Rodeo Snowboard & Surfing kan bruges af både bør og voksne og sikre altid et godt grin hos gæsterne

Rodeo Snowboard & Surfing er 5,5 gange 5,5 meter lang og bred, og 1,50 meter høj. Den leveres med blæser og kabelrulle, komplet med det hele, og det tager os 50 minutter at klargøre det hele.

Pris: 4990,- pr. dag

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Mobil klatrevæg – Oplevelser 8 meter over jorden

Team event – Firmafest – Festival – eller bare den ultimative oplevelse.

Leg på tid eller sværhedsgrad, en ting er sikkert – der er LANGT til toppen.En forlystelse til både børn og voksne – og bare rolig der er masser af udfordringer og grænseoverskridende oplevelser for alle. Kan bruges af op til 4 personer af gangen, og med forskellige sværhedsgrader.

Lejnemt.dk`s klatrevæg er udstyret med gennemprøvede og anerkendt hydraulisk nedsænkningssystem, der sikrer, at man altid kommer ganske langsomt ned på jorden og undgår slag og skrammer. Det betyder at væggen kan benyttes af klatremus i alle aldre.

Pris: 9995,- pr. dag

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.

Bumberball

Prøv Lejnemt.dk`s nye Bumberball`sEn helt ny slags fodbold – boblefodbold.BumperBall foregår ved, at man får de store bolde på kroppen, så kan spille mod hinanden, springe på hovedet og lave de sejeste tricks uden at komme til skade!De kan både bruges i vores faste fodboldbane – men i kan også bruge dem på græs. Her spiller i 3 mod 3 – den ultimative oplevelse.Prisen er for 2 x 3 Bumperball.

Pris: 2995,- pr. dag.

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.