Popcornmaskine

​Med en popcornmaskine fra lejnemt.dk får du markedets nemmeste løsning.

Udover popcornmaskinen får du leveret poser/bægre, majskorn, specialolie samt specialsalt lige til at gå i gang. Maskinen har 3 knapper som tændes og så er det ellers i gang: Du tilsætter majskorn, en smule olie og salt. Efter et øjeblik har du en grydefuld sprøde popcorn af den bedste slags, som du kender fra biografen. Proceduren gentages så længe, det ønskes.

​En popcornmaskine er god til “åbent hus” arrangementer, fester , fødselsdage, firmafester, torvedage, byfester m.v. Gode indtjeningsmuligheder for den lille forening, spejdere, klassearrangementer etc.

​Pris: 600,- pr. dag inkl. de første 50 portioner
​Pris (inkl. vogn): 900,- inkl. de første 50 portioner

Kæmpe popcornmaskine

Denne model kan klare fra 100 personer og opefter – her er der fart på og svær at tømme. Det er denne maskine i skal vælge ved store arrangementer, eller hvis i bare ikke ønsker at står i kø hele dagen/aften efter de lækre sprøde og salte popcorn.

Du tilsætter majs, en smule fedt og salt – og kort efter har du en grydefuld sprøde popcorn. af den allerbedste slags. Maskinen har kun få knapper, så der er meget let at betjene.biografen. Proceduren gentages så længe, det ønskes.

​Pris: 1250 kr. pr. dag. + Forbrug

Vi leverer også overalt på Sjælland, om det er indre København eller Lolland og Falster så levere vi gerne.

​Læs mere om vores lejeb​etingelser.