Forhindringsbane

Kontakt os i dag

Lej lejnemt.dk`s bilbane til den næste fødselsdag , firmafest eller sommerfest

Bilbanen sikrer super underholdning i rigtig mange timer og for mange børn af gangen – så ingen kø og ingen utålmodige børn, som skal vente på det bliver deres tur.

Bilbanen er fyldt med forhindringer, som både udfordrer børnene i balance, smidighed og hurtighed. Man skal over, under og igennem, men aktivitetsbanen er proppet med alverdens forhindringer, så spørgsmålet er: Hvem kommer først og helskindet igennem og sikkert ned af bakken til sidst?

Med denne her bane er der mulighed for at være rigtig mange om samme forlystelse, og aktivitetsbanen er en sikker succes til større arrangementer, uanset om det er børnefødselsdag, familiefest, fest i børnehaven eller skole/klassefest, så er banen et anbefalet valg, når det drejer sig om mange timers underholdning til alle aldre.

Bilbanen kan benyttes af alle , både børn og voksne

Pladskrav: Bilbanen er 17x5 meter lang og bred, og 4 meter høj. Den leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 20 minutter at klargøre det hele.

Bilbanen placeres bedst på græs, men kan også stå på asfalt og andre hårde underlag. Hvis dette er tilfældet kan vi tage presenningsunderlag og faldepuder med.

Pris: 4990,- pr. dag