Popcornmaskine i Nordsjælland og resten af Sjælland

Kontakt os i dag

​Med en popcornmaskine fra lejnemt.dk får du markedets nemmeste løsning

Udover popcornmaskinen får du leveret poser/bægre, majskorn, specialolie samt specialsalt lige til at gå i gang. Maskinen har 3 knapper som tændes og så er det ellers i gang: Du tilsætter majskorn, en smule olie og salt. Efter et øjeblik har du en grydefuld sprøde popcorn af den bedste slags, som du kender fra biografen. Proceduren gentages så længe, det ønskes.

​En popcornmaskine er god til “åbent hus” arrangementer, fester , fødselsdage, firmafester, torvedage, byfester m.v. Gode indtjeningsmuligheder for den lille forening, spejdere, klassearrangementer etc.

​Pris: 700,- pr. dag inkl. de første 30 portioner
​Pris (inkl. vogn): 900,- inkl. de første 30 portioner

Kæmpe popcornmaskine

Denne model kan klare fra 100 personer og opefter – her er der fart på og svær at tømme. Det er denne maskine i skal vælge ved store arrangementer, eller hvis i bare ikke ønsker at står i kø hele dagen/aften efter de lækre sprøde og salte popcorn.

Du tilsætter majs, en smule fedt og salt – og kort efter har du en grydefuld sprøde popcorn. af den allerbedste slags. Maskinen har kun få knapper, så den er meget let at betjene. Proceduren gentages så længe, det ønskes.

​Pris: 1250 kr. pr. dag + forbrug

Vi leverer overalt på Sjælland, om det er indre København eller Lolland og Falster så leverer vi gerne.