Fest Rutsjebanen

Danmarks vildest Fest Rutsjebane

Med Lejnemt.dk`s kæmpe fest rutsjebane, kommer du hele 8 meter oppe i luften. Fest rutsjebanen er for alle børn og barnlige sjæle.

Lejnemt.dk`s Fest Rutsjebane er en superfed rutsjebane, hvor børn og voksne kan få en rutsjetur med super fart. I er 8 meter oppe i luften SÅ det er med at hold rigtig godt fast.

Man kravler op i den ene side og rutsjer ned i den anden.

Fest rutsjebanen har 2 baner, så der kan være 2 i gang på samme tid.

Det er hylende morsomt og kilder i maven – og der er plads til alle. En super aktivitet hvis I er mange.

Plads krav:

Fest Rutsjebanen er 8 meter lang, 6 meter bred og hele 8 meter høj. Den leveres med blæser , og det tager 2 personer, 15 minutter at klargøre det hele.

Fest Rutsjebanen placeres bedst på græs. HUSK at informere om, hvis den skal stå på andre underlag.

Pris: 4.990,- pr. dag ved afhentning i Holbæk

Kontakt os for en pris inkl. levering

Piratrutsjebanen

Danmarks sjoveste rutjsebane

Piratbanen er 7 meter oppe i luften – for børn og barmlige sjæle.
Piratrutsjebanen er en superfed rutsjebane, hvor børn og barnlige sjæle kan få en rutsjetur med super fart. I er 7,3 meter oppe i luften - SÅ hold rigtig godt fast.

Man kravler op i den ene side og rutsjer ned i den anden. Det er hylende morsomt og kilder i maven – og der er plads til alle. En super aktivitet hvis i er mange.

Plads krav:

Piratrutsjebanen er 8 meter lang, 5 meter bred og hele 7,3 meter høj. Den leveres med blæser og kabelrulle og det tager 2 personer, 15 minutter at klargøre det hele.
Piratrutsjebanen placeres bedst på græs, men kan også stå på asfalt og andre hårde underlag. Hvis dette er tilfældet, kan vi tage presenningsunderlag og faldepuder med.

Pris: 4.990,- pr. dag ved afhentning i Holbæk

Kontakt os for en pris inkl. levering

Klik her for at leje