Lej en Rodeotyr hos lejnemt.dk

Sikker sjov til alle fester, når i lejer hos Lejnemt.dk

​Hold nu rigtigt godt fast og vis os hvad du kan – og vær du bare helt rolig vi skal nok få dig hel og “sikkert” ned igen. Superindslag ved alle begivenheder – og super rodeo underholdning for såvel deltager, men nogle gange mest for tilskuerne.

Vi levere oplevelser og aftaler til tiden – godkendte rodeotyre samt uddannet personale. Så når i vælger Lejnemt.dk får i kun kvalitets produkter og en leverandør der møder og starter til aftalte tid.

Ring og vi skræddersyr den helt rigtige oplevelse for jer. Alle mod alle, eller en kamp mod tiden – hvor længe kan DU blive siddende….

Lad os sammen tage rodeotyren ved hornene, så får i den sjoveste oplevelse. Vi kan styre den manuelt og via faste programmer, og i skal nok komme ned. Lej jeres helt eget rodeotyrs vilddyr.

Alle vores “Rodeotyre” er fra England de sikreste og mest avancerede og selvfølgelig godkendte herhjemme af Teknologisk institut, og alle forsikringer er også på plads – det er jeres sikkerhed for professionel afvikling af arrangementet.

Pris: 4990,- pr. dag ved afhentning i Holbæk

​Kontakt os​ for en pris inkl. levering

Rodeotyren kan opstilles både inde og ude – i bestemmer. Prisen er inkl. 2 timer for fuld udblæsning og bemanding af vores medarbejdere. Når i bestiller en rodeotyr hos Lejnemt.dk, så er i sikker på en voldsom og vellykket rodeotur til alle – under sikker styring af Lejnemt.dk

Kontakt Lejnemt.dk for forslag til netop jeres arrangement.

Alle vores rodeotyre kan køre faste programmer så ALLE får samme tur hvis der skal konkurreres. Desuden tilsluttes de 220V, og kan opstilles både ude og inde. Super underholdning for folk i alle aldre.

Husk at når i lejer Rodeotyre og andet ved Lejnemt.dk er alt forsikrede og godkendt af relevante myndigheder.