ERHVERV

– Firmafesten ingen glemmer

Vi har et hav af sjovt festudstyr, du kan leje til din firmafest. Ligger jeres firma i København, på Sjælland eller Nordsjælland, er det vores festudlejning, I skal have fat i. Vores festlige udstyr skaber de bedste rammer for en dejlig dag med kollegerne. Vi har forskellige pakker, som allerede er afprøvet og elsket af vores kunder. Men har du et helt særligt event i tankerne, kan vi sammensætte et unikt program til jeres fest. Vores festudlejningsservice kan tilpasse sig ethvert arrangement. Vi er et stabilt udlejningsfirma, der har, hvad du skal bruge til festlige lejligheder og helt særlige begivenheder.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde de faciliteter, der gør dit arrangement helt unikt. Vi har et væld af sjove aktiviteter og lydudstyr til det gode arrangement. Lad os sammensætte et festligt program til jeres firmaevent – om det er en intern eller ekstern begivenhed med gæster, passer vores udstyr ideelt til jer.

Skræddersy et unikt program, vi står for faciliteterne. Prøv f.eks. vores rodeotyr, der er et fantastisk indslag til ethvert event. Stor underholdning for både deltageren og tilskuerne. Eller få kolleger og gæster til at synge af deres lungers fulde kraft med vores karaokeanlæg. Vi tilbyder også udlejning af maskiner til lækre snacks og drikkevarer. Vores slush ice maskine og popcornmaskine er super populære blandt de virksomheder, vi lejer ud til.

Organisering af dit event

Vores udlejningsservice er professionelt, og vi sætter en ære i at levere vores udstyr til tiden. Vi ved, at det er en stressfaktor i planlægningen af ethvert event, når man skal leje udstyr udefra. Vi ønsker os, at du som organisator af festlighederne trygt kan stole på, at vi leverer vores service til den aftale tid. Punktlighed og tilregnelighed er en af vores værdier i firmaet, og vi er sikre på at vores kunder kan mærke dette.