Appelsin juice presser

Kontakt os i dag

Med en appelsinpresser fra lejnemt.dk får du frisk og lækker appelsinjuice, som smager himmelsk. Perfekt til morgenbordet, til frokosten eller til forfriskende drinks om aftenen. En appelsinpresser fra lejnemt.dk er et sunderere alternativ til f.eks. slushice og sodavand.

Tryk på en knap og du får et glas friskpresset juice. Så længe der er appelsiner i kurven.

Pris for leje pr. dag 950 kr.

Pris for ca. 20 kg. appelsiner 420 kr.

Husk at appelsiner ikke bare er appelsiner, derfor anbefaler lejnemt.dk at i køber appelsiner med fra os , så i er sikre på at størrelse passer til maskinen.

Værd at vide: Du kender måske de meget store og smukke appelsiner fra supermarkederne. De kan IKKE komme igennem maskinen. Du skal derfor benytte de appelsiner, der er produceret til formålet, som kan synes relativ små (Presse-Appelsiner). Vores appelsiner kommer fra citrusavler Enriqué Vallejo og hans søn Juan, som dyrker disse dejlige appelsiner – samt flere af vores andre citrusfrugter – på deres økologiske citrusfarm i bakkerne bag Málaga.

Anvendelse INFO

Denne appelsinpresser er en kompakt bord model og gør sit arbejde hurtigt og godt. En stor fordel er den lette rengøring. Appelsinpresseren har en kapacitet på 8 kg. på toppen. Du kan presse omkring 18 til 25 appelsiner per minut.

Automatisk saftpresser Kompakt og hurtig bordmodel 8 kg magasin på toppen 18-25 appelsiner per minut Diameter appelsiner 60-80 mm Maksimal højde på flaske / glas 16 cm Nettovægt: 41 kg Måler H775 x B450 x D360 mm 200 watt, 230v