Nyheder

 • 03/07/2024 0 Kommentarer
  Køl ned til sommerfesten - Lej en slush ice maskine

  Slushicemaskinen er en af vores bestsellers, der egner sig til et bredt udvalg af anledninger, uanset om du vil danne uforglemmelige minder til børnefødselsdagen eller skabe et samlingspunkt til firmafesten der køler dine gæster ned. Hos Lejnemt har vi det bedste udstyr til slush ice og vi sørger for det hele fra start til slut.

  Læs mere
 • 17/05/2024 0 Kommentarer
  Få glæde af festudlejning: De bedste sommerfest-aktiviteter

  Når sommeren endelig ankommer, er der intet bedre end at fejre det med en skøn sommerfest. Lyse nætter og lune temperaturer kan danne ramme om alle slags sommerfester. I denne artikel dykker vi ned i alle de bedste sommerfest-idéer og udforske, hvordan festudlejning kan indfri alle dine ønsker om en perfekt sommerfest. 

  Sommerens ankomst betyder, at sommerfesterne kommer tættere på. Med længere dage, solskin og ferie i kikkerten kan en sommerfest være en perfekt måde at samle folk på, og glæde dem med en dejlig dag.

   

  Læs mere
 • 08/04/2024 0 Kommentarer
  Planlæg den perfekte firmafest med festudlejning

  Mangler du det underholdende element, der gør jeres firmafest helt perfekt? Læs med og få inspiration til, hvordan du kan tage firmafesten til et højere niveau med sjove aktiviteter, lækre fristelser og hyggeligt socialt samvær. 

   

  Med festudlejning kan I skabe en mindeværdig firmafest, hvor kun fantasien sætter grænser. I denne artikel vil vi dykke ned i, hvordan du kan planlægge og sammensætte den perfekte firmafest. Læs med og bliv inspireret til jeres næste store begivenhed, og løft firmafesten til et andet niveau med festudlejning fra Lejnemt. 

   

  Læs mere
 • 04/03/2024 0 Kommentarer
  Hold en mindeværdig fødselsdag - Lej en popcornmaskine

  Snacks er en uundgåelig del af et arrangement. Hos Lejnemt udbyder vi godt til ganen så længe fantasien rækker, men popcornmaskinen er med god grund et af vores mest populære services til alt fra fødselsdagsfester til personalemøder.

  Læs mere
 • 16/11/2023 0 Kommentarer
  Popcornmaskine

  Skal I holde et brag af firmafest? Så er en popcornmaskine en lækker og festlig tilføjelse, som vil gøre alle glade. Lej en popcornmaskine og spred hygge til firmafesten med sprøde, velduftende popcorn i lange baner.

  Læs mere
 • 16/11/2023 0 Kommentarer
  Karaoke Maskine

  Karaoke blev først opfundet på en bar i Japan, da det bookede band ikke dukkede op, og gæsterne blev i stedet opfordret til at træde ind og vikariere. Du kommer sandsynligvis ikke til at være så uheldig til dit arrangement, men ikke desto mindre er en karaokemaskine det perfekte indslag for at skabe en sjov og mindeværdig aften.

  Læs mere
 • 22/08/2023 0 Kommentarer
  Vegansk Soft Ice

  Hold din helt egen veganske softice fest med en maskine fra lejnemt.dk
  Vegansk softice er et sikkert og festligt indslag, når der skal afholdes fødselsdag eller anden form for fest.

  Læs mere
 • 22/08/2023 0 Kommentarer
  Tombola/Lykkehjul

  Lej et Lykkehjul eller en Tombolatromle hos lejnemt.dk til den næste skole , idræts eller sommerfest.

  Læs mere
 • 21/08/2023 0 Kommentarer
  Havespil

  Prøv et eller flere af Lejnemt.dk´s Havespil til sommerens fester

  Læs mere
 • 21/08/2023 0 Kommentarer
  Fodbolddart

  Fodbolddart fra lejnemt.dk er en virkelig underholdende og sjov aktivitet, hvor alle kan være med. Fodbolddart fra lejnemt.dk er en udfordrende aktivitet, hvor alle kan være med.

  Læs mere