Hold en mindeværdig fødselsdag - Lej en popcornmaskine

Snacks er en uundgåelig del af et arrangement. Hos Lejnemt udbyder vi godt til ganen så længe fantasien rækker, men popcornmaskinen er med god grund et af vores mest populære services til alt fra fødselsdagsfester til personalemøder.

Ved at leje en popcornmaskine får du værdi for pengene året rundt og et nemt setup, der garanterer at sprede glæde til jeres arrangement. Vi leverer bægre, majskorn, specialolie og salt, så du kan spare tid og lægge dine kræfter på alle de andre ting der kræves for at stable et arrangement på benene. 

Popcornmaskinen er et praktisk, prisvenligt og alsidigt festindslag, der kan tilpasses til en række smage og toppings. Vi sørger selvfølgelig for de basale ingredienser, men du kan også krydre din popcornoplevelse med et præg af gourmet ved at tilsætte forskellige søde eller salte smage som f.eks. rosmarin eller jordbær. Lejnemt tilbyder markedets nemmeste løsning til udlejning af popcorn og vi har det nyeste professionelle udstyr til anledningen. Hvis noget skulle gå galt står vi også til rådighed til at svare på spørgsmål over telefon døgnet rundt.

 

Lej popcornmaskine til din fødselsdagsfest

Popcornmaskinen sætter prikken over i’et for at skabe et uforglemmeligt fødselsdagsminde både for børn og voksne. Maden kan ofte være et af de mest stressende punkter på din to-do liste, når du inviterer til fødselsdag. Med popcornmaskinen finder du en nem og praktisk løsning, der vil charmere dine gæster og vil fungere som et oplagt icebreaker-indslag. Når popcornenes genkendelige duft breder sig ud over lokalet, er det de færreste, der ikke bliver fristet til at komme nærmere.

Den tilfredsstillende oplevelse af at se popcorn blive poppet og den genkendelige duft fra biografen er med til at skabe en festlig atmosfære og indbyder dine gæster til at deltage ved at lave deres egne popcorn. Hvis du vil skabe den komplette fødselsdagsoplevelse kan du også prøve et af vores festudstyrspakker, hvor vi ikke bare leverer en popcornmaskine, men også ballonpustning, candyfloss og slush ice.

 

Popcornmaskiner på arbejdspladsen

Flere og flere virksomheder vælger i stigende grad at lade citronmånen fra supermarkedet blive stående på hylden og hopper i stedet ud i at give deres arrangementer et strejf af nostalgi og sjov ved at leje en popcornmaskine. At leje en popcornmaskine kan give jeres møder en ekstra kulør, uanset om du ønsker at booste moralen, hæve stemningen på kontoret, skabe den rette atmosfære til at netværke eller give din virksomhed noget hyggeligt at samles om.  

 

FAQ

Hvor leverer Lejnemt popcornmaskiner?

Vi tilbyder levering overalt på Sjælland inkl. Falster.

 

Hvor mange mennesker kan en popcornmaskine servicere?

For de fleste arrangementer vil vores standard maskine være tilstrækkeligt til jeres behov. Dog er popcornmaskinen også perfekt for større events. Vi tilbyder en særlig ‘Kæmpe popcornmaskine’ der er passende til arrangementer med over 100 personer, så I sikrer jer et overflødighedshorn af popcorn, der holder hele aftenen.

 

Hvor meget koster det at leje en popcornmaskine?

Vores priser starter fra 700,- pr. dag inkl. de første 30 portioner.

0
Feed

Skriv en kommentar