Hoppeborg i Nordsjælland & resten af Sjælland

Kontakt os i dag Se hoppeborge

Leje af hoppeborg til din næste børnefødselsdag

Her på Lejnemt.dk tilbyder vi leje af hoppeborg til en børnefødselsdag eller byfest i Nordsjælland og resten af Sjælland. Vi har forskellige hoppeborge, som er stabile, robuste og sikre at hoppe på, og de er alle velegnede for børn over to år. Hoppeborgen bruger almindelig 230 Volt og bliver pustet op på kun halvandet minut. Der er lynlåse i siderne, som gør den ekstremt nem at pakke sammen igen, og den er helt flad på kun fem minutter, når du åbner for luften. Så lej en hoppeborg hos os og du får en både sjov og stabil hoppeborg.

Vi kan hjælpe, når behovet for at leje en hoppeborg opstår

Lej en hoppeborg her på siden og vælg mellem tre forskellige typer, som alle er sjove og underholdende for kun 1.190 kroner per dag. Det Røde Lyn har masser af plads til børnene til at hoppe, have det sjovt og rigtig boltre sig. Klovne hoppeborgen, der er designet som en stor klovn, har den typiske åbning, som gør den stabil over hele fladen. Især de mindste børn er helt vilde med denne. Cirkus hoppeborgen er lidt flad i toppen og firkantet, og perfekt til de større børn.

Du er garanteret en sjov børnefest

Vil du sikre dine børn og deres venner den ultimative børnefest? Lej en hoppeborg og få en uforglemmelig dag med masser af sjov og grin. Lej en hoppeborg direkte her på siden, ved at ringe på telefon 50 59 63 04 eller ved at sende en e-mail til jesper@lejnemt.dk.

Leje af hoppeborg til 1290 kr. Vores hoppeborge måler fra 4,5 x 4,5 meter til 5 x 5 meter

  • Disco – Se den her
  • Bondegård
  • Cirkus
  • Party time
  • Cirkushoppeborg

Hør mere om leje af hoppeborg i Nordsjælland og på resten af Sjælland

Vi har hoppeborge til en hver lejlighed. Vi du høre med om mulighederne for leje af hoppeborge i Nordsjælland eller resten af Sjælland? Så kontakt os i dag. Du kan altid ringe til os på telefon 50 59 63 04 eller skrive en mail til Jesper på: jesper@lejnemt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og gøre din fest helt fantastisk.

Klik her for at leje