Karaoke Maskine

Karaoke blev først opfundet på en bar i Japan, da det bookede band ikke dukkede op, og gæsterne blev i stedet opfordret til at træde ind og vikariere. Du kommer sandsynligvis ikke til at være så uheldig til dit arrangement, men ikke desto mindre er en karaokemaskine det perfekte indslag for at skabe en sjov og mindeværdig aften.

 

Lej en karaoke maskine på Sjælland til enhver festlig begivenhed

Du har måske prøvet at være til en fest hvor der bare ligger en skål chips på bordet, stemningen er lidt forsigtig og gæsterne snakker ikke rigtig sammen på tværs af grupper. At samles om en karaokemaskine er en af de bedste måder til at bryde isen mellem dine gæster. Du kan spice din fest op med et originalt indslag, der vil blive snakket om længe efter at lysene er slukket til din fest, uanset om det er fødselsdag, sommerfest eller et firmaarrangement.

 

Karaoke magi: Sådan gør du dit arrangement unikt og underholdende

 

 

1. Find passende lokaler

Det er vigtigt at vælge nogle omgivelser til din karaoke, hvor sang og larm ikke forstyrrer andre. Hvis du lejer et lokale kan man med fordel undersøge på forhånd deres regler omkring støj og fest.

 

 

2. Anskaf det rette udstyr

Sørg for at have mikrofoner, højttalere og et bredt udvalg af sange parat, som alle kender og kan være med på at synge. Hos Lejnemt synes vi, at livet er for kort til at synge de samme sange om og om igen, og derfor udbyder vi over 1000 titler, så dine gæster kan prøve alt fra at udleve deres Nik & Jay rap-drømme eller slå deres bedste Whitney Houston fortolkning løs.

 

3. Sørg for snacks og underholdning

Det er sandsynligt, at dine gæster bliver tørstige og sultne, så sørg gerne for at have lidt godt til ganen. Hvis du har overskud, kan du også planlægge en konkurrence, hvor du uddeler priser for f.eks. bedste sanger eller det flotteste kostume.

 


Ingen hemmelige talenter kræves: Alle kan synge karaoke

Du kan måske frygte, at dine gæster vil være for generte til at skulle stille sig op for at synge, og det kan derfor være en god idé at sikre at du har et par gæster med til din fest, som du ved ikke kan vente med at folde sig ud på scenen. Dog vil du garanteret også blive overrasket over hvor mange af dine gæster, der gemmer på en skjult sanger eller sangerinde, som vil komme til live under din karaokefest. Karaoke er for alle, uanset om man synger pivende falsk eller er den fødte sangfugl. Nøglen til en succesfuld karaokeaften er at skabe en livlig og åben atmosfære. Hvis du vil tage dit karaokearrangement op på det næste niveau kan du f.eks. også leje en popcornmaskineeller endda arrangere et tema for sangene til karaokefesten som f.eks. 80’erne, Disney eller Halloween.

 

 

FAQ

Hvilket udstyr følger med i pakken?
I vores standard luksuspakke medfølger to mikrofoner, et sanganlæg, en afspiller med 1000 titler - heraf 250 danske - TV og højttaler med i stativ. I vores udvidede Luksus++ pakke får du helt op til 1750 titler.

 

Hvordan fungerer opsætningen?
Lejnemt er en familiedrevet virksomhed, der har mere end 10 års erfaring med at udleje festudstyr, og vi er dermed godt rustet på for at tage hånd om det praktiske til udlejningen af udstyr. Vi leverer og opsætter karaokemaskinen, så du kan fokusere på festlighederne uden at bekymre dig om det tekniske. Der er selvfølgelig også mulighed for, at I selv kan hente udstyret.

 


Kan man leje andet udstyr end karaoke maskiner hos Lejnemt?
Hos Lejnemt har vi alt fra popcornmaskiner til pandekagevogne, så tag et kig på vores hjemmeside og kontakt os, så kan vi tage en snak og sætte den perfekte pakke sammen til netop din fest.

0
Feed

Skriv en kommentar