Køl ned til sommerfesten - Lej en slush ice maskine

Slushicemaskinen er en af vores bestsellers, der egner sig til et bredt udvalg af anledninger, uanset om du vil danne uforglemmelige minder til børnefødselsdagen eller skabe et samlingspunkt til firmafesten der køler dine gæster ned. Hos Lejnemt har vi det bedste udstyr til slush ice og vi sørger for det hele fra start til slut.

Køl gæsterne ned i sommervarmen


En slush ice maskine er et must til din sommerfest i den bagende varme, som dine gæster med garanti vil sætte pris på. Slush ice giver ikke kun dit arrangement et unikt og mindeværdigt præg, men er også et sjovt og anderledes alternativ til for eksempel sodavand. Slush ice har naturligvis en særlig appel i sommerdagene, hvor det er en forfriskende og lækker måde at holde dine gæster hydrerede og nedkølede i varmen.

Hos Lejnemt sørger vi også for, at der altid følger saft, bægre og sugerør med for at sikre, at dine gæster kan køle ned i sommervarmen. Med en slush-ice maskine får du en nem og sjov sommerdrik, der er nem og praktisk at bruge.

Slush ice er et alsidigt og populært valg


En af slush ice maskinens største fordele er, at du kan tilpasse og variere drikkevarerne efter netop dine præferencer og typen af arrangementer, du holder. Du kan lade gæsterne skænke selv og blande varianterne for at skabe deres egen unikke smag, eller du kan udpege en bartender til mere formelle events.

Vi leverer velkendte smagsklassikere som bl.a. Filur, Københavner Stang og Grøn Sport i tillæg til en række øko-saft varianter som hibiscus og mynte. Hos Lejnemt sørger vi for, at slush ice maskinen byder på noget for alle aldre. Du kan nemlig også vælge at tilføje alkohol til blandingen - men naturligvis kun for voksne!

På vores hjemmeside har vi samlet et udvalg af slush ice opskrifter, så du kan blive inspireret til at stable et vaskeægte slushice cocktail party på benene. Du kan se et udvalg af vores anbefalede slush ice cocktail opskrifter, der helt sikkert kommer til at være et hit til sommerfesten.

 

FAQ 


Hvor leverer Lejnemt slushicemaskiner?
Vi leverer overalt på Sjælland.


Hvordan fungerer leje af en slushicemaskine hos Lejnemt?
Leje af en slushicemaskine hos Lejnemt er en enkel proces. Du kan starte ved at besøge vores hjemmeside og vælge den slushicemaskine, der passer til dine behov og dit arrangement. Derefter indtaster du dine oplysninger og ønsket lejeperiode. Vi sørger for at levere maskinen til dig og medbringer alt nødvendigt tilbehør. Når festen er slut, afhenter vi maskinen igen. Det er nemt og bekvemt!


Udbyder Lejnemt andet end slushice til festudlejning?
Ja. På Lejnemts hjemmeside kan finde et udvalg af festudlejningsudstyr, der nærmest er så bredt som fantasien rækker. Dér kan du også finde pakkeløsninger, der f.eks. inkluderer hoppeborg og popcornmaskine, der følger med slushicemaskinen

0
Feed

Skriv en kommentar